Házhozszállítás

 

Termékeink házhoz szállítását a Magyar Posta Zrt. végzi. A csomagok kiszállítása mindig előzetes egyeztetés után történik. Ön kérheti munkahelyére is a csomagot és megjelölheti, hogy távollétében ki veheti át. Ha a lakcímére kéri, de várhatóan nem lesz otthon a kézbesítéskor, szintén megjelölhet egy szomszédot, aki az átvételre jogo

sult. A szállítási díj tartalmaz egy díjmentes másodszori kézbesítési kísérletet. Ha a kézbesítés ekkor is sikertelen értesítő alapján felveheti csomagját a postán. A 200 cm-nél hosszabb csomagokat, házszám, lépcsőházig kézbesíti a Posta.

A 240 cm és 400 cm közötti hosszúságú csomagjainkat a Cs-Sprint szállítja házhoz.

400 cm-nél hosszabb termékek személyesen az üzletben vehetők át.

Szállítási költség:

  • ha csomag hossza nem haladja meg a 240 centimétert: 2500 Ft
  • ha csomag hossza 240 centiméter és 400 cm közötti: 7500 Ft
  • 200.000Ft feletti megrendelés esetén csomagját ingyen szállítjuk házhoz.

Szállítási határidő: 3-14 nap. A pontos szállítási időpontról a megrendelés beérkezése után telefonon vagy e-mailben értesítjük.

Az áru üzletünkben történő átvétele: Az áru személyes átvételére a Tatabánya, Győri u. 12-14. szám alatti üzletünkben tudunk lehetőséget biztosítani. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy üzletünkben nem rendelkezünk a teljes árukészlettel, illetve termékeink jelentős része méretre készül, ezért kérjük megrendelését előzetesen, adja le számunkra. Az átvétel időpontjáról telefonon vagy írásban egyeztetünk Vásárlónkkal.


Fizetési feltételek

Készpénzes fizetés: vevőink készpénzzel fizethetnek, ha a megrendelt árut személyesen veszik át üzletünkben, előzetes egyeztetés után. Ekkor történik az ÁFA-s számla vagy a nyugta átadása is. Ebben az esetben a termék árán felül természetesen semmilyen költséget nem számítunk fel.

Utánvétes fizetés: e fizetési mód választása esetén az áru ellenértékét, az áru kézhezvételekor a futárnak kell kifizetni. Az áru ellenértékéről szóló ÁFA-s számla a csomagban található, valamint a készpénz átadásáról a futártól elismervényt – nyugtát – kap.

Banki átutalás: ekkor, az áru ellenértékét a vevő banki átutalással előre egyenlíti ki. Amennyiben Ön banki átutalással kíván fizetni, kérjük várja meg visszaigazoló e-mailünket, mely tartalmazza a bankszámlaszámunkat, valamint a kézbesítés várható időpontját. Ha rendelkezik netbank eléréssel akkor otthonából elvégezheti ezt a fizetési formát. Amennyiben nem rendelkezik ilyennel, folyószámla vezető bankjával vagy a postán működő pénzküldési szolgáltatásokkal is tud utalni részünkre. Gyors, biztonságos módszer! Kérjük, a megjegyzés rovatba írja be rendelése idejét, és címzettje nevét! Az ÁFÁ-s számlát a csomaggal egyidejűleg juttatjuk el Vevőinkhez.

Méretre készített termékek, vagy nagyobb összegű utánvétes megrendelés esetén előfordulhat, hogy webáruházunk telefonos egyeztetést követően foglaló átutalását kéri. A rendelés visszaigazolás csak ezen összeg kifizetése, és átvétele után jelent szállítási kötelezettséget. Ha a vevő a foglaló befizetését követően el kíván állni a vásárlástól, a már befizetett összeget, nem áll módunkban visszajuttatni számára, de mentesül minden további fizetési kötelezettség alól.

Ha bármilyen kérdése merülne fel, küldje el az info@ekarnis.hu email címre vagy telefonon: +36-30-239-99-37-es számon.75