Berlin roletta fényzáró egyedi méretre

Ft

Kérjük adja meg a roletta méretét!
Kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül!
A szerkezet 4-5 cm-vel szélesebb, mint a vászon.
Kategória:

A roletták népszerű árnyékolástechnikai termékek, melyek széles körben használhatóak fel. A végtelenített gyöngylánccal működő roletta szerkezetek hosszú ideig megbízhatóan működtethetők. Karbantartást nem igényelnek. A felhasznált roletta vásznak impregnált textilből készülnek. Nedves ruhával tisztíthatóak. Szerelhetőek mennyezetre, oldalfalra vagy magára a keretre.

A Berlin fényzáró roletta kiváló sötétítő képességgel rendelkező anyag.  Az anyag teljesen minta nélküli, és számos színben kapható.

Anyagösszetétel: 100 % poliester

A roletta méretének meghatározása, a szerelés helye szerint

  

Mennyezetre történő szerelés esetén

Szélesség meghatározása: Ha az ablak nincs közvetlenül a sarokban, célszerű az ablaknyíláson minimum 4-4 cm túllógást hagyni.

Magasság meghatározása: Mérjük a plafontól addig,  amíg szeretnénk, hogy érjen a roletta. A textilnek minimum a párkány fölé kell érnie 1-2 cm-rel. A nyíló szárny felett legalább 5 cm-re van szükség, hogy ne akadályozza az ablak vagy ajtó nyitását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oldalfalra az ablak fölé történő szerelés esetén

Szélesség meghatározása. Ha az ablak nincs közvetlenül a sarokban, célszerű az ablaknyíláson minimum 4-4 cm túllógást hagyni.

Magasság meghatározása: Oldalfali szerelés esetén először a nyílás tetejétől mérjük meg, hogy meddig lógjon le a rolettánk. A textilnek minimum a párkány fölé kell érnie 1-2 cm-rel. Ezután határozzuk meg, hogy hány cm-el kerüljön a roletta a nyílás fölé. A nyíló szárny felett legalább 5 cm-re van szükség, hogy ne akadályozza az ablak vagy ajtó nyitását.

 

 

 

 

 

 

 

A kávába történő szerelés esetén

Szélesség meghatározása: Mérjük le a nyílást, majd vonjunk le 1 cm-t, hogy a szerkezet kényelmesen beférjen. Mivel a webáruházban feltüntetett méretek a vászon szélességét jelentik, és maga a szerkezet 4-5 cm-rel szélesebb, vonjunk le további 5 cm-t a mért méretből.

Magasság meghatározása: Mérjük a nyílás tetejétől addig amíg szeretnénk, hogy érjen a roletta. A textilnek minimum a párkány fölé kell érnie 1-2 cm-rel. A műanyag szerkezet 41, a fém 44 mm, így legalább 5 cm-re van szükség a nyíló szárny felett, ha nem a keretre kerül felszerelésre.

 

 

 

 

 

 

 

Magára a keretre történő szerelés esetén

Szélesség meghatározása: Mérjük le az üveget, majd adjunk hozzá 1-4 cm-t oldalanként. A túllógás meghatározásakor vegyük figyelembe a kilincs helyét, hogy ne akadályozza a roletta fel és lehúzását, valamint, hogy az így megadott vászonszélességnél a szerkezet mérete oldalanként 2,5 -3 cm-rel szélesebb.

Magasság meghatározása: Mérjük a keret azon pontjától ahová a roletta tetejét szánjuk, addig amíg szeretnénk, hogy érjen a roletta. A textilnek minimum a párkány fölé kell érnie 1-2 cm-rel.

Ha a roletta magára a keretre kerül felszerelésre figyelembe kell venni, hogy a szerkezet 55 mm-t kiáll a keret síkjából, ha a káva ennél közelebb van, a nyitást akadályozhatja.

 

Szereléshez szükséges eszközök

Szerelési útmutató